Vill du lära dig spanska?

Att lära sig språket i det land man bor eller vistas i är nyckeln till integration då språket gör det möjligt för oss att enklare klara av olika vardagssituationer och att förstå samhällets normer och traditioner.

I mitten av september startar kursen ”Español para extranjeros”.

Kursen anordnas av ”Mare Nostrum” i Almuñécar (typ svenska Komvux). Kursen är gratis och man kan välja mellan nivå 0 – 3 beroende på vilka förkunskaper man har i spanska.

Den som vill anmäla sig till kursen “Español para extranjeros” kan göra det fr.o.m. 1 juni på Mare Nostrums kontor. Medtag kopia på pass. Kontorets öppettider:

  • Måndagar kl. 20.00 – 20.30
  • Tisdagar kl. 09.30 – 10.30
  • Onsdagar kl. 10.00 – 11.00
  • Torsdagar kl. 10.00 – 11.00
  • Fredagar kl. 12.30 – 13.30

Läs mer om Centro de Educación Permanente Mare Nostrum – Almuñécar: https://www.facebook.com/cepermarenostrum/

Språkutbyte – Intercambio de idiomas – Language exchange

För dig som befinner dig i Almuñécar med omnejd finns det även möjlighet att på ett lättsamt sätt träffa spansktalande personer och träna på att prata spanska.

Ivonne Cabrera och Facebook-gruppen “Costa Tropical Local Info Group” bjuder in till ett Corona-säkert språkutbyte / intercambio de idiomas, lördagar kl. 11.00 – 12.30 på Restaurang Rinconcillo jr. Dit välkomnas spanjorer som vill träna på att prata engelska och utlänningar som vill träna på att prata spanska. 45 minuter av tiden pratar man spanska och 45 minuter engelska. Mötet är gratis och man betalar själv för sin kaffe eller vad man önskar dricka. Ingen föranmälan behövs!

Läs blogginlägget: Språket – nyckeln till integration