Årsdagen av coronaviruset i Almunécar

T O L V   M Å N A D E R.  !!!

 

ETT HELT ÅR har gått sedan larmet gick i Almuñécar torsdagen 12 mars förra året. De flesta trodde nog att vinterinfluensan skulle gå över på några veckor, men detta virus får vi förmodligen dras med i några år till. Det framkommer mer och mer att det i första hand handlar om att skrämma upp befolkningen över hela världen för att folk skall vaccinera sig. Det var bilder från Kina där folk stod och dog på gatorna. Igensvetsade dörrar. Bilder från Italienska tillverkare av likkister. Info om hur nödvändigt det var att hamstra mat (och toalettpapper). Massmedia skrämde upp hela världens befolkning.

 

Det finns också sååå mycket att söka på internet som visar att allt är planerat sedan flera år. Allt handlar om Den nya världsordningen, Great Reset och World Economic Forum. Bara att söka själv.

 

Tror man, eller tror man inte, att detta kan vara sant, så kan man i alla fall börja fundera på om det finns en verklighet utanför den verklighet som man själv bara känner till. Vetskap, om vad som sker kan vara avgörande när man tar ett beslut.

 

Aktuella uppdateringar: https://almunecar.se/nyheter/covid19/

 

Läs mer om kroppens upptagningsförmåga:

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7011958/posting/v%C3%A5rt-interface-mot-omv%C3%A4rlden?fbclid=IwAR3JXt9-4la4-9fJU1cS8H5AaRhlO-gfAF1q_Bg-NTPl_BzvKuo8Ryuxhs4

 

Håll avstånd amigos.

 

 

 

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

mar 12 2022

Tid

2 h 00 min - 12 h 00 min

SÖK i HITTA-katalogen