LOGI

BO PÅ HOTEL

LOGI

Kommer man ner under en kort tid så är det enklast att välja ett hotel, med frukost, eller ett hostal med bara rum och toa/bad. Frukost kan man äta på alla de barer och caféer som finns. Vi svälter ju inte här.


Det finns ett stort utbud av logi från La Herradura i väster till Velilla i öster med allt mellan lyxhotel med sviter: Albayzin del Mar, eller det mest centrala hotellet med Spa: Corregidor, eller hotel i centrum eller nära havet och ett antal hostal med fina rum, och även lägenheter med kök. Sök i listan:


                             www.turismoalmunecar.es/donde-dormir, och boka i god tid.


Transport från flyget kan gå med buss www.alsa.es  eller med taxi  www.gonzamatis.com.


Under vinterhalvåret är det ett stor utbud av logi. Sommartid måste man boka i god tid.

LEVA I LÄGENHET/HUS

Hushållssopor får inte kastas före kl 20.00 på kvällen och skall då läggas i de kärl som portvakten/portero ställer fram. Sopbilen hämtar soporna på natten.


Källsortering kan ske hela dygnet i olika konteiner: GRÖNA för allt glas, GULA för förpackningar (plåt, plast, kartong), BLÅ för tidningar och papper. Konteiner med text ACEITO är till för matoljeflaskor av plast. Konteiner med text ROPAS och ZAPATOS är till för begagnade kläder och skor.


Gorvsopor, till exempel möbler och liknande får ställas ut efter kl 20.00 endast på torsdagar för Almuñécar och man skall då ringa tel: 958 83 85 00. För La Herradura gäller endast tisdagar och då skall man ringa tel: 958 64 04 25


Alla byggnader med lägenheter har en vaktmästare som man kan få hjälp av vid behov.