OM OSS

OM OSS

Vi har upptäckt denna pärla vid Medelhavet och vi vill gärna att du kommer och träffar oss. Det är så mycket enklare att leva här. Vi trivs. Det kan du också göra. Här finns inte så många ”måsten”. Vi har det bra helt enkelt.


År 755, den 15 augusti, anlände Abd al Rahman 1, för första gången till Almuñécar med båt och byggde så småningom upp Emiratet i Cordoba. Han kan man se vid korsberget Peñon del Santo i Almuñécar.

Louisa

År 2001, den 25 september, anlände Louisa Baier-Manousakis, för första gången till Almuñécar med flyg och byggde, tillsammans med sin man Nicholas, upp internetbutiken Zen II Net i Almuñécar,  www.zen2net.com.

Louisa är webmaster för hemsidorna och pratar engelska, spanska, tyska och grekiska. Louisa träffas på mail:costrop.se@gmail.com

 

Bosse

År 2004, den 16 december, anlände Bosse Essén, för första gången till Almuñécar med buss och byggde, tillsammans med Louisa, så småningom upp hemsidorna www.almunecar.se och www.costatropical.se

samt bloggarna www.news.almunecar.se, och flera andra.


Bosse pratar skandinaviska, engelska och lite spanska. Bosse träffas på mail: almunecar.bosse@gmail.com


Felicia

År 2018, den 3 januari, anlände Felicia Sánchez Hermansson med bil och familj till Almuñécar. Av en slump stötte hon på Bosse på en restaurang och med tiden blev de mer och mer bekanta och Bosse bad henne att hjälpa till med sina web-projekt. 

 

Felicia är från början spansklärare och jobbar som översättare och juristassistent. Hon kan hjälpa till med det mesta, kontakt almunecar.felicia@gmail.comFelicia finns även på www.hitta.almunecar.se under Vanliga frågor (med svar).

Välkommen hit!

 

  OBS, detta är en kopia.             

  Orginalet finns i Rio de Janeiro

Länkar, Links, till bägge sidorna: almunecar.se och costatropical.se


Evenemang och kultur:         www.news.almunecar.se

Resor och utflykter:              www.resa.almunecar.se

Uthyrare:                            www.hyra.almunecar.se

Information:                        www.hitta.almunecar.se

Sevärdheter:                       www.platser.almunecar.se

Vandringar:                         www.vandringar.almunecar.se

Bildarkiv:                             www.bildarkiv.almunecar.se