KOMMENTARER

 

 

TACK!

 

 

Det är mycket trevligt att läsa er hemsida och få många tips. Det är första gången för oss att besöka Almunecar. Vi brukade resa till Nerja, men jag har fått mycket bra rekommendation från mina vänner som har rest många gånger till Almunecar.

E.S. Sverige

 

 

Tack för en kanonfin guidning i dag, inget kunde vara bättre.

K.B. Sverige

 

 

Vad vi blir glada åt allt du verkligen ordnar åt oss, vi kommer vara evigt tacksamma. Vi har bokat biljetter till juni, vi kommer till Malaga sent på lördag kväll. Vi har bokat en bil under hela vår semester. Vi bor på Hotellet Albayzin del Mar i Almunecar, vi längtar verkligen, hotellet ser otroligt fint ut på hemsidan och på din sida hittade vi mycket info som var relevant.

F & S Sverige

 

 

Bosse Essén du är en klippa.... tack för tipset.

L.L. Sverige

 

 

Reseledarna Marita och Bosse var otroligt kunniga och duktiga och som orkade med oss i 3 veckor.

K.R. Finland

 

 

Vi var på besök i Almunecar under de två första veckorna i oktober och träffade dig då på strandpromenaden. Du gav oss massor av goda tips om boende i Almunecar och vi tänkte därför till att börja med satsa på fyra veckor i oktober nästa år, för att då i lugn och ro kunna se oss om i olika områden och förhoppningsvis hitta något som passar oss för långtidshyra.

H.A. Sverige

 

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er.

Vi är alla tacksamma att du Bosse håller oss uppdaterade och

informerade om vad som händer i Almunecar.

M.K. Sverige

 

 

Tack för ditt stora engagemang med hemsidan och möjligheten att kontakta dig och få hjälp. Det gör det så mycket lättare för oss som kommer då och då till Almunecar. Nu firar vi jul hemma i Kristianstad.

B.M. Sverige

 

 

God jul! Marita och Bosse. Tack för allt ni gör för oss.

M.K. Sverige

 

 

Jag uppskattar verkligen hemsidan! Fantastiska bilder och så otroligt informativ.

K.M. Sverige

 

 

Tack för allt ni gör för oss som längtar till er trevliga lilla stad. Ha det så gôtt!

R.H. Sverige

 

 

Vi tackar för tre verkligt fina veckor i Almunecar. Vi uppskattar stort den generositet och det engagemang ni gav uttryck för i alla aktiviteter från tapas till spansk kultur och historia.

B.R. Finland

 

 

Tack ska Du ha Bosse, Delad glädje är dubbel glädje.! Du är ett praktexemplar, av en som delar kunskap, erfarenhet, samt sprider trygghet för oss, som inte vet vart vi ska vända oss med vardagsproblemen. Din Hemsida är Guld värd! Läs: Almunecar.se

C.O. Sverige

 

 

Jag kollar din hemsida ofta och uppskattar den mycket. Dessutom är jag daglig besökare hos Zen II Net. Charmanta och hjälpsamma människor!

L.L. Sverige

 

 

Till att börja med så vill jag tacka dig för dom välarbetade hemsidor om Almunecar som finns att tillgå och hämta viktig information ifrån vilket fantastiska jobb du har lagt ner på dom.

S-B & G Sverige

 

 

Vilken fantastiskt informativ, lärorik och säljande hemsida ni har lagt upp. Stort tack för alla goda förslag, idéer, etc. Närmast ovärderligt.

F.H. Sverige

 

 

Tack. Ni har en jättefin hemsida www.almunecar.se

M & W.J. Sverige

 

 

What an excellent web site. Full of useful information.

P. England

 

 

Jättetack för all info vi fått!

J & S.Å, Sverige

 

 

Tack för en utmärkt hemsida med massor av nyttig information. Vi har köpt en lägenhet i Almunecar som vi har tillträde till kommande månadsskifte.

A & A W, Sverige

 

 

Ett stort tack för din fantastiska utfärd och alla dina smultronställen. De som jag har talat med var mycket nöjda.

C W, Sverige

 

 

Hittade er fina websida om Almunecar och också er mailadress - därav dessa rader.

I D, Sverige

 

 

Bosse! Du är en klippa. Man skulle nästan kunna tro att du jobbat som researrangör...

L H Sverige

 

 

Hej Bosse! o tack än en gång både till dig och Marita för er fantastiska insats på vår första träningsresa till Spanien. Vi kommer tillbaka.

Lars Sverige